Graag helpen wij u bij de opvang van uw kind(eren) door een gastouder .

Bij opvang door een gastouder kunnen kinderen nog even kind zijn. Kinderen hoeven niet elke dag te knutselen en te plakken, dat komt wel als ze eventueel naar een peuterspeelzaal gaan of later als ze elke dag naar school gaan. Uw gastouder houdt echter wel rekening met de individuele wensen van de kinderen, waardoor ze kunnen knutselen en luisteren naar voorgelezen verhaaltjes als ze daar behoefte aan hebben.

Het door een gastouder op laten vangen van uw kinderen biedt voor u en uw kind(eren) de volgende voordelen:

  De kinderen worden opgevangen in een huiselijke sfeer, waar ze zich vertrouwt voelen en een goede emotionele band met de gastouder kunnen opbouwen. Het gezin van uw gastouders is een tweede thuis voor uw kind.
  Door de kleinschaligheid (maximaal 6 kinderen inclusief de eigen kinderen tot 10 jaar van de gastouder) krijgen kinderen veel aandacht.
  Uw opvoedingswensen kunt U met de gastouder afstemmen.
  Gastouderopvang is flexibel, in overleg met de gastouder bepaalt U zelf de opvangtijden.
  Door aanwezigheid van andere kinderen is het erg gezellig en wordt de sociale ontwikkeling van het kind gestimuleerd.

De Wet Kinderopvang van 1 januari 2005 heeft er voor gezorgd dat de kosten van kinderopvang betaalbaar zijn geworden. Als de opvang plaats vindt bij een in het Landelijk Register Kinderopvang opgenomen gastouder en begeleid wordt door Solo Bambini dan kunt u bij de Belastingdienst / Toeslagen de Kinderopvangtoeslag aanvragen. De hoogte van de Kinderopvangtoeslag is afhankelijk van uw inkomen; heeft u een laag inkomen dan is de toeslag die u ontvangt hoger als voor ouders met een hoog inkomen.

Zonder concessies aan de kwaliteit van de aangeboden opvang te doen, kunnen we met recht stellen dat Gastouderbureau Solo Bambini bijzonder concurrerende bureautarieven hanteert. Dit begint al bij uw inschrijving, het begrip inschrijfgeld kennen we niet. Daarnaast werken wij met een uurtarief voor kinderen die tot circa 45 uur per maand opvang nodig hebben. Voor kinderen die 45 uur of meer per maand opvang nodig hebben wordt ons maandtarief voor u interessant (het maandtarief geldt voor kinderen tot en met de maand dat ze vier jaar worden).

Naast de bureautarieven zal uw gastouder een opvangtarief in rekening brengen. Onze gastouders bepalen zelf hun opvangtarief.

Door de Stelselwijziging Gastouderopvang van 1 januari 2010 wordt de facturatie en het betalingsverkeer tussen u en uw gastouder verzorgt door Solo Bambini.

Mocht U interesse gewekt zijn neem dan vrijblijvend contact met ons op

Van Boxtel Reclame